Bankje parasol oud

Word vrijwilliger

De tennissport kan niet zonder vrijwilligers. Op de ruim 1.650 verenigingen helpen tienduizenden vrijwilligers bij het reilen en zeilen op de vereniging. Ook de KNLTB werkt samen met vrijwilligers om de competities en toernooien in het land en bij verenigingen te organiseren. 

Momenteel zijn er zo’n 1.100 mensen die in hun vrije tijd een steentje bijdragen aan de KNLTB! Zij zijn het gezicht van de KNLTB naar de tennissers. De bond is altijd op zoek naar nog meer vrijwilligers voor zowel bestuurlijke functies als voor uitvoerende taken boven verenigingsniveau.

Vrijwilligersfuncties bij de KNLTB

Er zijn verschillende manieren om als vrijwilliger actief te zijn voor de KNLTB: als bestuurder, maar ook als vertegenwoordiger namens de KNLTB bij toernooien en competities, bijvoorbeeld als scheidsrechter of toernooicoach. Wat iemand doet hangt af van belangstelling, beschikbare vrije tijd en kennis en vaardigheden.

Vrijwilligerswerk loont

Vrijwilligerswerk bij de KNLTB biedt de gelegenheid om met andere mensen in aanraking te komen die de passie voor de tennissport delen. Het werk is onbetaald, maar natuurlijk worden reis- en onkosten vergoed. Bovendien worden onze vrijwilligers regelmatig uitgenodigd bij sociale activiteiten en tennisevenementen.

Gerelateerd aan deze pagina

  1. Arbitrage

    Arbitrage
  2. VCL

    VCL
  3. VTL

    VTL