Algemeen (12) (1)

Vertrouwenspersonen

Heb je een behoefte aan een luisterend oor? Of wil je onafhankelijk advies? Neem dan contact op met een van de vertrouwenspersonen van de KNLTB. Wanneer je meer informatie wil over de Fair Play procedure of melding wil doen dan kan je contact opnemen met de Compliance Officer van de KNLTB. 

Adviserende rol 

De vertrouwenspersonen van de KNLTB zijn bereikbaar voor iedereen binnen de tennis- en padelsport die vragen en/of zorgen heeft over mogelijk grensoverschrijdend gedrag. De vertrouwenspersoon speelt een adviserende rol, denkt mee, helpt om de juiste stappen te zetten en biedt daarbij waar nodig ondersteuning. De vertrouwenspersonen van de KNLTB zijn geheel onafhankelijk en informatie wordt vertrouwelijk behandeld. De vertrouwenspersonen zijn geen hulpverlener en doen niet zelf onderzoek bij incidenten. Je kunt dan ook géén melding doen bij de vertrouwenspersoon van de KNLTB. De vertrouwenspersonen zijn er om met jou te praten, je te steunen en/of om advies te geven. Wil je wel een melding doen? Klik dan hier. 

Neem contact op 

Je kan telefonisch of per e-mail contact opnemen met één van onderstaande vertrouwenspersonen. Als je een mail stuurt, kun je aangeven of je een antwoord wilt ontvangen per e-mail of telefonisch. De vertrouwenspersoon zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Alle vertrouwenspersonen zijn actieve gepassioneerde tennissers en/of padellers (geweest). De huidige vertrouwenspersonen van de KNLTB zijn: 

  • George de Ceuninck – 06-45149741 of g.deceuninck.vertrouwenspersoon@knltb.nl 
    “40 jaar bestuurlijk juridische ervaring in binnen- en buitenland. Mediator en Coach.” 
  • Anoeska Hagenstein – 06-39699110 of a.hagenstein.vertrouwenspersoon@knltb.nl 
    “Ik ben ondernemer, manager, fanatiek sporter en gediplomeerd mental-coach. En vanuit deze ervaringen en achtergrond help ik ambitieuze ondernemers, managers en sporters om meer plezier te hebben in hetgeen ze doen en meer resultaten te boeken.” 
  • Lex Pull – 06-33108111 of l.pull.vertrouwenspersoon@knltb.nl 
    “Voor mijn pensioen heb ik jaren als arts-psychotherapeut gewerkt, met name als gedragstherapeut en gezins- en relatietherapeut in de GGZ en verslavingszorg.”