Banner Kia

Kia

Kia is Official Car Supplier van de KNLTB.

Kia & Tennis: a love game

Kia is al jaren sterk verbonden aan het tennis. Sinds 2002 is het merk sponsor van de Australian Open. In 2018 heeft Kia haar global partnership zelfs weer verlengd tot en met 2023. Een echte ‘love game’ dus. De 16-voudig Grand Slam winnaar Rafael Nadal is een van de ambassadeurs. En sinds 2018 is Kia Official Car Supplier van de KNLTB.

Relatie met de KNLTB

Als Official Car Supplier levert Kia het wagenpark van de KNLTB en haar evenementen. Daarnaast leasen talenten en profspelers aantrekkelijk een nieuwe Kia. 

Kia is er voor iedereen die z’n best doet en alles eruit probeert te halen wat er in zit. Sportieve mensen van jong tot oud die het leuk vinden om nét even verder te gaan. Om zichzelf uit te dagen en daarmee zichzelf én anderen te blijven verrassen.

Ga voor méér met Kia

Kia beleeft sinds 1993 een ongekende opmars in Nederland. Met bestsellers als de geëlektrificeerde Niro-familie, de Stonic en de brede Ceed-familie speelt Kia allround en op hoog niveau mee. De troef: een onverslaanbare zeven jaar garantie op alle modellen. Met Kia ga je voor méér.

Kijk voor meer informatie en de modellen op: www.kia.com/nl.

Verdien geld voor jouw vereniging

Heb jij een nieuwe Kia gekocht of geleased en ben je lid van een tennisvereniging die aangesloten is bij de KNLTB? Dan kun je € 500,- verdienen voor jouw vereniging!

Wat moet je doen om voor jouw vereniging een bonus te bemachtigen?

  1. Koop of lease een auto bij een erkende Kia-dealer.
  2. Vul onderstaand formulier in.
  3. De KNLTB maakt na controle het geld over naar jouw vereniging.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Vul hieronder jouw gegevens in: